Anmäl dig redan nu till Stockholm Halvmarathon 2016

Lördagen den 10 september går Stockholm Halvmarathon av stapeln nästa år. Du som anmäler dig senast den 30 september sparar 50 kronor i anmälningsavgift. Torsdagen den 1 oktober höjs priset från 535 kronor till 585 kronor. Välkommen med din anmälan.
Till info och anmälan >>

Se bilderna från Stockholm Halvmarathon 2015

Våra grymma fotografer Thomas Windestam DECA Text & Bild, Rickard Forsberg och Reine Järletun följde och dokumenterade loppet. Årets bildspel består av dryga 200 bilder som bara måste ses.
Till bilderna >>

Filmen från halvmaran 2015

Vår fotograf Micke Sjöblom tog sig runt banan med filmkameran i handen. Se hans sex minuter långa film från start till mål.
Se filmen >>

12 242 gick i mål i årets Stockholm Halvmarathon

12 492 löpare kom till start i 2015 års Stockholm Halvmarathon 12 242 av dem slutförde loppet. Perfekt temperatur för löpning, något blåsigt på sina ställen, och en liten regnskur när bara några få löpare var kvar på banan. Ett stort grattis till alla deltagare i årets Stockholm Halvmarathon. Bra jobbat!
Till alla resultat >>

Nu är MarathonFotos bilder klara

MarathonFoto tog många bilder under loppet. Nu finns bilderna på dig på deras hemsida. MarathonFotos fotografer tog bilder före start, på flera ställen längs banan, vid målet och när du fick din medalj.
Läs mer här >>

Ladda hem ditt diplom

Nu kan du pryda väggen hemma eller på jobbet med ditt diplom som visar att du har sprungit Stockholm Halvmarathon. Gör så här: klicka på ditt namn i resultatlistan. Längst nere på den sida som då visas finns en PDF-ikon med texten "Diplom". Klicka på den så laddar du hem ditt diplom.
Till resultaten >>

Promoe gillade Stockholm Halvmarathon

Hiphop-stjärnan Promoe var en av de många som sprang Stockholm Halvmarathon för första gången.
– Det är jäkligt kul också att springa på sådana här ställen som man annars aldrig springer på; gator, broar och tunnlar. Det är fett, man får se staden från en annan vinkel.
Se intervjun och reportaget från loppet på Marathon.se >>

David och Isabellah är vinnare av Stockholm Halvmarathon 2015

David Nilsson, Högby IF, vann herrklassen på 1:10:41, första dam var Isabellah Andersson, Hässelby SK på 1:17:20. Hon tog därmed sin sjunde seger i Stockholm Halvmarathon. Tvåa i herrklassen blev Anders Fransson, Rånäs 4H, 1:11:00, och trea blev Haben Idris, Hässelby SK på 1:11:06. Tvåa i damklassen blev Frida Lundén, FK Studenterna på 1:19:17 och trea blev Mikaela Larsson, Spårvägens FK på 1:19:47. Ett varmt grattis till er alla.
Se vinnarintervjuer>>
Till alla resultat >>

Louise Wiker: Variera träningen

– Det sägs ju att ombyte förnöjer. Inte bara att det blir lättare/roligare att träna det är bra och utvecklande att variera sin träning, skriver landslagslöparen Louise Wiker i sin blogg.
– Kroppen är ju ganska listig så den vänjer sig ganska snabbt vid en belastning och för att utvecklas i sin träning behövs variation.
Läs Louise Wikers blogg >>

Träna med oss – vi hjälper dig bli bättre löpare

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen
Mer information >>

Nästa utmaning: Kraftprovet och folkfesten

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas– ASICS Stockholm Marathon är årets kraftprov och årets folkfest i huvudstaden. Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>