Anmäl dig redan nu till Stockholm Halvmarathon 2016

Lördagen den 10 september går Stockholm Halvmarathon av stapeln nästa år. Du springer 21 098 meter längs en unik bana i Stockholms City. Start och målgång är vid området mellan Stockholms slott, Riksdagshuset och Operan, mitt i hjärtat av staden. Du springer genom de flesta stadsdelar och passerar bland annat Operan, Centralstationen, Karlbergs slott, Riksdagshuset och Slussen.
Till info och anmälan >>

Se bilderna från Stockholm Halvmarathon 2015

Våra grymma fotografer Thomas Windestam DECA Text & Bild, Rickard Forsberg och Reine Järletun följde och dokumenterade loppet. Årets bildspel består av dryga 200 bilder som bara måste ses.
Till bilderna >>

Filmen från halvmaran 2015

Vår fotograf Micke Sjöblom tog sig runt banan med filmkameran i handen. Se hans sex minuter långa film från start till mål.
Se filmen >>

Promoe gillade Stockholm Halvmarathon

Hiphop-stjärnan Promoe var en av de många som sprang Stockholm Halvmarathon för första gången.
– Det är jäkligt kul också att springa på sådana här ställen som man annars aldrig springer på; gator, broar och tunnlar. Det är fett, man får se staden från en annan vinkel.
Se intervjun och reportaget från loppet på Marathon.se >>

TSM Running är igång, och nu även bloggen!

Ja, då ska jag börja blogga lite igen. Det var ett tag sedan....
- men den här gången är det inte min egen träning som står i fokus utan den träning vi kör i ”TSM-Running”. Träningsgruppen med nu runt 1000 deltagare som precis inlett höst/vinter/vår säsongen 2015-2016. Träningen bör passa alla som förbereder sig för Stockholm Halvmarathon.
Mer information >>

Så väljer du pannlampa för löpning

Här är utmanaren till elljuspåren för alla som gillar att springa i terräng: Pannlamporna har blivit så billiga och bra att löparen själv kan lysa upp stigen i mörkret. Låter det läskigt? Med pannlampor på löparkompisarna lyser ni tillsammans upp hela skogen!
Men vad ska man välja för pannlampa, vad ska man tänka på?
Läs mer på Marathon.se >>

Träna med oss – vi hjälper dig bli en bättre löpare

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen
Mer information >>

Nästa utmaning: Kraftprovet och folkfesten

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas– ASICS Stockholm Marathon är årets kraftprov och årets folkfest i huvudstaden. Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>

Inled löparsäsongen 2016 på Norra Djurgården 2 april

Lördagen den 2 april 2016 avgörs Premiärmilen för tionde gången. Du springer en 10 km lång bana i härlig miljö på Norra Djurgården. Detta är det perfekta loppet för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar.
Läs mer om Premiärmilen >>