Välkommen till DN Stockholm Halvmarathon 13 september

Den 14:e upplagan av DN Stockholm Halvmarathon avgörs lördagen den 13 september. Välkommen till en inspirerande tävling på en lättlöpt bana genom Stockholms innerstad. Start och mål vid Slottet och Riksdagshuset, i hjärtat av huvudstaden. Plats för 18 000 löpare.
Information och anmälan >>

Träningen börjar den 28 april – program på sju nivåer

Förstklassig träningsservice hjälper dig att komma i form till DN Stockholm Halvmarathon. Träningsexperten Anders Szalkai har tagit fram program på sju nivåer. Du får bland annat detaljerat träningsprogram dag för dag i 20 veckor samt tillgång drygt 25 instruktionsvideor som visar de olika träningsmomenten. Träningen börjar den 28 april.
Läs mer om träningsprogrammen >>
Så väljer du rätt program >>

Lever alla i min omgivning löpning?

Lever alla i min omgivning löpning? Det är en fråga som landslagslöparen Louise Wiker ställer sig. Hon ger själv svaret i sin blogg: Det är inte alldeles enkelt att få alla bitar i livet med jobb, familj, träning, återhämtning och vänner att gå ihop.
Läs Louise Wikers blogg >>

Video som visar loppet från start till mål

Vår videofotograf Micke Sjöblom sprang DN Stockholm Halvmarathon. Se hans video som fångar loppet från start till mål på fem minuter.
Se video >>

De bästa bilderna från löparfesten

Anders Sjögren och Thomas Windestam fotograferade under DN Stockholm Halvmarathon. Se deras bästa bilder från loppet.
Till bildgalleriet >>

Träna med oss i sommar inför DN Stockholm Halvmarathon

Du som bor i Stockholm är välkommen att träna med oss i TSM inför halvmaran den 13 september. Vi hjälper dig att bli en bättre löpare samtidigt som vi har roligt under träningspassen. Vi tränar varje torsdagskväll från och med den 12 juni. Du väljer själv på vilken nivå du vill träna.
Lläs mer! >>

Visa att du tränar för DN Stockholm Halvmarathon

Att springa ett halvmaraton är en bedrift och något att vara stolt över. Nu kan du på ett enkelt sätt visa dina vänner och bekanta att du har dragit igång träningen inför loppet i september. Ladda ned en "Jag tränar för DN Stockholm Halvmarathon"-badge som du enkelt kan använda, bland annat med din facebook-profil, och visa världen att du är en halvmaratonlöpare!
Ladda hem badgen >>