Välkommen till Stockholm Halvmarathon 2015

Den 15:e upplagan av Stockholm Halvmarathon avgörs lördagen den 12 september. Välkommen till en inspirerande tävling på en lättlöpt bana genom Stockholms innerstad. Start och mål vid Slottet och Riksdagshuset, i hjärtat av huvudstaden. Plats för 18 000 löpare.
Information och anmälan >>

Tio tusen löpare anmälda

Den 24 juni var 10 022 löpare anmälda till årets Stockholm Halvmarathon.

Träning i sommar inför Stockholm Halvmarathon

Träna med oss i TSM Running inför halvmaran den 12 september. Vi hjälper dig att bli en bättre löpare samtidigt som vi har roligt under träningspassen. I sommar är du välkommen att träna med oss varje torsdagskväll. Du väljer själv på vilken nivå du vill träna.
Läs mer >>

Video från halvmaran 2014

Vår videofotograf Micke Sjöblom sprang DN Stockholm Halvmarathon 2014. Se hans video som fångar loppet från start till mål på fem minuter.
Se video >>

2014-års lopp i bilder

Vi hade flera fotografer ute längs med banan, och självklart vid start och mål. Titta på bilderna och återupplev loppet. Bildspelet fylls på vartefter under kvällen den 13 september.
Till bildspelet >>

Gå två för en på Finnkampen

Samma helg som Stockholm Halvmarathon avgörs genomförs den klassiska Finnkampen på Stockholms Stadion. Finnkampen är ett av de mest populära idrottsvevemangen i Sverige
Du som springer Stockholm Halvmarathon har nu chansen att gå två och betala för en på söndagens tävlingar.
Erbjudandet gäller sektion F-L, ordinarie pris 280 kronor.
Köp dina biljetter påfinnkampen.se
och ange koden ”halvmarathon”.
Läs mer på finnkampen.se

Nu är nya halvmara-kollektionen här

Nu kan du köpa Stockholm Halvmarathons härliga träningskläder. T-shirts, kepsar, hoodies, mjukisbyxor mm. Snyggt och smart att träna i, mjukt och mysigt att varva ner i. Du hittar kläderna på Löparshopen.
Till Löparshopen >>